Grafmonument van natuursteen
Direct informatie aanvragen
Mail ons voor een vertrouwd advies

Hoe gaat Bosch te werk bij natuursteen

Samen met u nemen wij uw ideeen door en adviseren wij u hoe wij een monument naar uw wens van natuursteen kunnen maken. Ons team bestaat uit ontwerpers en kunstenaars. In ons atelier in Zoetermeer beschikken wij over alle mogelijkheden om een prachtig grafmonument te maken ter nagedachtenis van uw overleden dierbare. U kunt uiteraard ook een prachtig monument uit onze collectie kiezen.

  • Stap 1. Het idee, uw eigen idee of met behulp van ons advies
  • Stap 2. Het ontwerp, uitwerking van het idee
  • Stap 3. Creatie

Nadat wij al uw wensen voor de het grafmonument hebben ontvangen, dan komen wij met een gerichte offerte voorzien van een uitgebreide toelichting. Op deze manier betrekken wij u intensief bij de ontwikkeling van een gedenkteken van glas. 

Bij Bosch heeft u altijd een vast contactpersoon. Onze adviseur houdt intensief contact met u over de ontwikkelingen van het maken van het door u gekozen gedenkteken. Graag nodigen wij u uit om de mogelijkheden voor een gedenkteken met u te bespreken. 

Op onze glaskunst website kunt u ervaringen lezen van een aantal van onze klanten.

 

Vrijblijvend contact opnemen 

U bent bij Bosch Glaskunst altijd welkom om uw vraag te stellen. Telefonisch leggen wij u graag uit over hoe u een goede keuze kunt maken voor een grafmonument van natuursteen. 

Bosch Glaskunst
Heliumstraat 150
2718 RS
Zoetermeer
T +31(0)79 34 333 77

Terugbel formulier